Grevlingveien 7

GREVLINGVEGEN 7, ÅRNES
Sentrumsnære to-mannsboliger i moderne design. 

Fredli Eiendom AS fører opp 2 stk tomannsboliger (150 kvm per bolig) og en sokkel-leilighet (ca. 60 kvm) i rolige omgivelser. Prosjektet leveres med parkeringskjeller med åtte parkeringsplasser samt fem store boder i underetasjen, noe som gir optimal utnyttelse av en sentrumsnær tomt. Axios har 100% eierskap i prosjektet.

Tomannsboligene vil være moderne og fleksible med hele 3-4 soverom, to flislagte bad, to stuer/oppholdsrom og åpen kjøkkenløsning med spiseplass. Soverom i første etasje gir boligen en unik fleksibilitet, da soverommet har egen inngang og eget bad samt mulighet for tilkobling av hybelkjøkken. Som utviklere ser vi her muligheten til hjemmekontor, privat del for forrige eller neste generasjon eller potensielt en praktikant del for en aktiv småbarnsfamilie.

Fra stuen vil du gå ut på privat utvendig oppholdsareal med mulighet for beplantning. Boligene har de kvaliteter du ønsker for en moderne og arealeffektiv bolig.

Med gangavstand til barnehager (150 meter), barne- og ungdomsskole 1 km), togstasjon (800 m) og Årnes sentrum (500 m) blir dette være svært attraktive boliger for såvel småbarnsfamilier som familier med tenåringsbarn. Her kan familien bo sentrumsnært med de muligheter det gir i en travel hverdag.

Boligene fullføres, og estimert salgsstart er våren 2018. Grunnarbeidene er i gang, og vi regner med byggestart i juni 2017. Interessenter som vil bli holdt orientert om salgsprosessen kan melde seg på til epost: Jorgen@eigercorp.no

 

Send oss en henvendelse