OM OSS

Axios AS er et privateid investeringsselskap. Selskapet investerer i små bedrifter og eiendommer hvor vi utøver et aktivt eierskap. Axios AS er etablert i 2001, og har de siste 15 årene deltatt i en rekke engasjement som aktiveier og/eller rådgiver. Vi investerer sammen med andre, og der hvor det er et potensial for videreutvikling og vekst. Selskapet er i dag 50% eier i rådgivningsselskapet Eiger Corporate AS. I tillegg forvalter vi ca 4500 kvm næringseindom hvor selskapet har i overkant av 80% eierskap. Axios er også aktiv deltaker i rundt 70 boliger under utvikling/for salg. Selskapet har eierskap mellom 33 og 50% i boligutviklingsselskapene.  

KONTAKT OSS

Jørgen Bøhn
Tlf 900 700 67
Epost: jorgen@axios.no 

Jørgen Bøhn er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Agder med spesialisering innen finans og prosjektledelse. Jørgen har drevet en rekke bedrifter innen bransjer som service, handel, eiendomsdrift og eiendomsutvikling. Partner i Eiger Corporate AS. Les mer »

 

Monica Bonnerud
Epost: monica@axios.no 
Tlf 909 51 833

Monica er ansvarlig for oppfølging av leiekontraktene i selskapets eiendomsportefølje. Utdannet økonom ved Høyskolen i Oslo og BI. Tidligere har hun arbeidet som økonomiansvarlig og administrasjonssjef i større handelsvirksomhet. 

 

 

Send oss en henvendelse