Lennsmanns Jahnsensveg 26

LENSMANN JAHNSENS VEI 26
10 nye arealaffektive 2-roms selveier leiligheter til en fornuftig pris.

Romerikshus AS har utviklet det tidligere administrasjonsbygget til Eskoleia i Lensmanns Jahnsens veg 26 på Kongsvinger til 10 stk moderne 2-roms leiligheter fordelt over to plan. Axios AS har 50% eierskap til prosjektet.

Eiendommen er beliggende i et skjermet boligområde tett på Kongsvinger Sentrum Syd. Bygningen ligger ca 500 meter fra Kongsvinger togstasjon, plassert på en romslig tomt (2310 kvm) med god plass til parkering og utendørs aktiviteter.

Romerikshus har i utviklingsfasen fokusert på praktiske leiligheter med vedlikeholdsfrie materialer, en grei standard slik at prisene også holdes på et fornuftig nivå. Vi har videre fokusert på at dette skal være enheter uten fellesarealer, slik at samvær med naboer er på et frivillig nivå, og medfører minimalt med diskusjoner rundt økonomiske fellesfunksjoner.

LEILIGHETENE
Hver leilighet har egen separat inngang, utvendig bod, og egen parkering. Leilighetene inneholder stue med åpne kjøkkenløsning, soverom, et romslig bad og entre. Arealet på hver leilighet er på 45 effektive kvm.

Leilighetene har vedlikeholdsfrie gulv i Vinylplank, takene har hvitmalt gips og veggene (2.etg) har en kombinasjon av mdf plater og malt gips alt utført i gjennomgående lyse delikate farger. Veggene i første etasje leveres med hvitbeiset furupanel og malt gips.

Vi har i planleggingsfasen fokusert på gode løsninger mht. belysning, og enhetene leveres derfor med moderne belysning i tak over kjøkken, design utelamper og godt med elektriske punkter. Hver enhet har også tilkoblet fiberlinje, hvor den enkelte kjøper tegner eget abonnement med Eidsiva.

Badene har flislagte gulv med varmekabler og flislagt dusjnisje. Hver enhet leveres med 60cm (2 etg) eller 100 cm (1.etg.)  baderomsinnredning, dusjhjørne, og opplegg for vaskemaskin.

Leilighetene har et flott Aubo Kjøkken klargjort for oppvaskmaskin og integrert komfyr. Det leveres uten hvitevarer, men om ønskelig kan dette leveres før overtakelse mot et tillegg i pris. Hver enhet har balansert ventilasjon fra Flexit.

Utover dette har enhetene egen utekran, separat utvendig bod og en privat uteplass ved inngangsdør.

Leilighetene er nye, innvendig og utvendig. Det er kun reisverk, konstruksjon og tak som gjenbrukes fra tidligere. Med etterisolert tak, nye vinduer og tilpasset ombygging tilfredsstiller leilighetene tilnærmet TEK 10 standard, med enkelte avvik mht. energikrav.  Utførelse og prosjektering er utført av lokale håndverksfirmaer, noe som også gjør eventuelt senere oppfølging enklere.

SAMEIET
Prosjektet leveres med selveierleiligheter organisert i et sameie. Felleskostnadene vil være på et minimum, da det er lenge til bygget igjen skal vedlikeholdes. Det er ingen innvendige fellesarealer som skal vaskes, og det er ingen fellesgjeld som skal betjenes. Estimert nivå på felleskostnader er derfor kun 600 – 800 kr per måned.

SALGSPROSESSEN OG FERDIGSTILLELSE
Det skal være god økonomi å kjøpe en leilighet i Lensmanns Jahnsens veg 26 i dagens boligmarked. Om dette gjelder deg som er student, nyetablert eller pendler, alternativt om du søker investering i en utleieleilighet. Leilighetene leveres ferdige, og det er ikke anledning til individuelle tilpasninger. Enhetene selges etter Avhendingslova med de garantier som reguleres der.

Nye sentrumsnære enheter til rundt 30 000 kr per kvm er ikke dagligdags i 2017, heller ikke på Kongsvinger. Priser er estimert innenfor intervallet 1,2 – 1,5 mill kr avhengig av beliggenhet i bygget.

Fem enheter slippes for salg lørdag 24.6.2017 kl 14.00, og første frist for budaksept er satt til tirsdag 27.6. kl 15.00. Øvrige fem enheter vil legges ut for salg i august 2017.

Dersom du som kjøper vil sikre deg ditt førstevalg så anbefaler vi oppmøte på visning. Leilighetene vil ferdigstilles i juni og juli slik at samtlige enheter skal være innflyttningsklare til 15.8.2017.

Meld din interesse på epost til jorgen@eigercorp.no

 

Send oss en henvendelse