Vårvegen 3-5

VÅRVEGEN 3-5
Arkitekttegnede sentrumsnære 2 og 3-roms leiligheter med røft design i betong og tre.

Byggearbeidene er i gang, og ferdigstillelse av de åtte første enhetene er planlagt til november 2017. I Vårvegen 3-5 på Fjuk, ved Årnes sentrum oppføres 16 unike 2 og 3-roms leiligheter fordelt på 2 stk 8-mannsboliger.

LEILIGHETENE
Vi er stolte av å presentere leilighetene i Vårvegen som oppføres i en kombinasjon av betong og tre. Hver enhet leveres med malt gips på vegger og tak, med innslag av råbetong, noe som gir enhetene et røft preg. Hver enhet leveres med tidsriktig parkett på alle gulv, varmekabler på bad og i entre. Utvendige svalganger, trapper og balkonger er i råbetong, noe som er solid, vedlikeholdsfritt og naturlig.

På tomten oppføres åtte 3-roms leiligheter som inneholder to soverom, ett bad, stue med åpen kjøkkenløsning hver på 60 kvm. Øvrige åtte enheter er 2-roms leiligheter på 45 kvm som inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, ett soverom og flislagt bad.

Badene leveres med delikate fliser i moderne farger. Leilighetene leveres med 90 cm baderomsinnredning, dusjhjørne, og opplegg for vaskemaskin.

Leilighetene har et flott Dansk Aubo Kjøkken med glatte fronter klargjort for oppvaskmaskin og integrert komfyr. Kjøkken leveres uten hvitevarer, men om ønskelig kan dette leveres før overtakelse mot et tillegg i pris. Hver enhet har balansert ventilasjon fra Flexit. Leilighetene blir malt i lyse delikate farger som står i stil til det røffe betongpreget. Hver bolig her privat uteplass eller balkong, carport til en bil, to utvendige boder og andel av tilrettelagte felles uteområder.

Boligene har gangavstand til Årnes sentrum og togstasjon er kun 6-700 meter unna. Tomten oppleves luftig med gode sol og lysforhold, hvor samtlige enheter ligger syd – vestvendt med flott utsyn over kulturlandskapet.

Utvendig fellesarealer er tilrettelagt for barn og voksne. Det blir felles bod for avfall, felles utekran og asfalterte parkeringsplasser.

De åtte første boligen blir lagt ut til salg i november 2017, og de er klare til innflytting før jul. Byggetrinn 2 forventes ferdigstilt våren 2018, slik at prosjektet ferdigstilles sommeren 2018, og da vil også byggearbeidene avsluttes i Vårvegen, noe som er en fordel fremfor kjøp i prosjekter med byggearbeider i flere år fremover.

SAMEIET
Prosjektet leveres som selveierleiligheter organisert i et sameie. Felleskostnadene vil være på et minimum, da det er lenge til bygget skal vedlikeholdes. Det er ingen innvendige fellesarealer som skal vaskes, og det er ingen fellesgjeld som skal betjenes. Estimert nivå på felleskostnader er derfor under 1000 kr per måned.

SALGSPROSESSEN OG FERDIGSTILLELSE
Leilighetene i Vårvegen vil være attraktive investeringsobjekter i dagens marked. Om dette gjelder deg som er student, nyetablert eller pendler, alternativt om du søker investering i en utleieleilighet. Leilighetene leveres ferdige, og det er ikke anledning til individuelle tilpasninger. Enhetene selges etter Avhendingslova med de garantier som reguleres der. 

Prisnivået vil være innenfor intervallet 1,8 – 2,4 mill kr, litt avhengig av hvordan takstmann vurderer de ferdigstilte enhetene på salgstidspunkt.

De første 8 enhetene slippes for salg lørdag 4.11.2017 kl 14.00, og første frist for budaksept er satt til tirsdag 7.11. kl 15.00. Dersom du som kjøper vil sikre deg ditt førstevalg så anbefaler vi oppmøte på visning i tillegg til å melde din interesse på epost til jorgen@eigercorp.no slik at du blir holdt informert om prosessen i forkant av visning. Det vil ikke bli anledning til forhåndsvisning, og vi forventer stor interesse på visning. Salg og oppgjør vil skje via eiendomsmegler eller advokat.

     

Tegninger: Istogu Hustegner

Send oss en henvendelse